Parking a Plaça de Toros de València - València

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Just al costat de l’estació de València Nord hi ha la plaça de toros de la ciutat, un edifici preciós que recorda el Coliseu romà. La va dissenyar el 1850 l’arquitecte Sebastián Monleón Estellés, però no va ser fins al 1851 que es va inaugurar i els valencians van poder assistir a les primeres festes. La construcció s’inspira en l’amfiteatre romà de Flavi, el Colosseu, amb un estil dòric.

Pel que fa a l’estructura, la plaça fa 52 metres de diàmetre i està formada per un polígon de 48 costats, amb 384 arcs a l’exterior, fet amb maó seguint l’estil neomudèjar. Sens dubte, és una de les places més boniques, amb una arena de 108 metres de diàmetre exterior i un aforament de prop de 16.000 espectadors.

Encara s’hi fan curses de braus, curses de vedells i espectacles taurins, i també és un lloc popular de la ciutat, especialment durant les Falles, la principal festa popular, moment en què hi ha una programació especial. La plaça es pot visitar per dins amb un circuit guiat. A més, acull un museu taurí que ofereix un recorregut detallat de l’evolució del toreig des del segle XVIII fins al segle XXI.

A l’exterior de la plaça de toros, hi trobaràs una estàtua dedicada a Manolo Montoliu, un banderiller valencià molt estimat per l’afició taurina, considerat “el torero de plata més gran de l’últim segle”, que va morir d’una cornada als 38 anys.

A pocs metres de la plaça de toros de València, hi trobaràs el nostre parking públic Saba, a l’estació València Nord, concretament al carrer Xàtiva, 24. És l’aparcament perfecte per despreocupar-te del cotxe i gaudir de la festa taurina.

Aparcaments Saba a València

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per València, amb totes les comoditats del teu vehicle, ara és possible. Tens els nostres parkings molt a prop dels punts més importants de la ciutat. T’oferim la manera més fàcil de moure’t cap a la teva destinació. Podràs oblidar-te de fer tombs buscant aparcament: nosaltres ens encarregarem de tot i només hauràs de preocupar-te de gaudir. Saba és present a les principals estacions de tren de la ciutat, com ara la de València Nord o l’estació de l’AVE de Joaquín Sorolla.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb unes platges que no tenen comparació, València és una oportunitat ideal per gaudir de sol, de platja i de passejades per llocs màgics. Però trobar-hi aparcament pot resultar complicat. Ara, però, es possible fer tot això sense preocupar-te pel teu vehicle. Compta amb els nostres parkings i gaudeix de la teva estada en aquesta preciosa ciutat, amb totes les comoditats de viatjar amb el teu cotxe.