Parking a Ajuntament de Sevilla (Catedral - Sevilla

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Sevilla està situat al nucli antic de la ciutat i és un dels espais arquitectònics més importants de Sevilla. Els trets arquitectònics de l’edifici constitueixen uns dels exemplars coneguts més importants de l’estil plateresc, propi de l’art espanyol.

Amb prop de sis-cents anys d’antiguitat, l’edifici de l’ajuntament de la capital andalusa és un dels punts d’interès preferits pels visitants. A més, és una de les quatre administracions públiques de la ciutat. Dins del nucli antic, l’ajuntament es troba a la Plaza Nueva i s’hi pot arribar a través del carrer Temprado o el carrer Santander.

A pocs metres de l’ajuntament coexisteixen la majoria de monuments i punts d’interès de Sevilla. N’és un exemple la famosa catedral de Sevilla, coneguda també com la catedral de Santa María. Aquesta peça és la seu cristiana gòtica amb més superfície del món, cosa que la converteix en una cita cultural ineludible. A més, l’acompanya un campanar espectacular protegit per la UNESCO i conegut amb el nom de la Giralda.

En la mateixa línia, i només a 5 minuts de l’ajuntament, s’alça el Real Alcázar de Sevilla, un conjunt arquitectònic únic que té el seu origen en l’evolució de la història de Sevilla durant l’edat mitjana. Aquest espai idíl·lic transporta a l’època medieval els seus visitants, que poden gaudir d’un pati interior arrecerat entre arcs lobulats.

Tota la història i la bellesa arquitectònica de Sevilla es pot visitar en aquesta zona antiga de la ciutat. Molt a prop de l’ajuntament hi ha també un parking Saba, un espai on aparcar el cotxe de manera àgil i ràpida, sense preocupar-se per trobar aparcament pels voltants.

Aparcaments Saba a Sevilla

Tenim pàrquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.