Parking a Torre Sevilla - Sevilla

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

La Torre Sevilla és el gratacel més alt de Sevilla i d'Andalusia, amb 180 metres d'alçada. Se situa a l'Illa de la Cartuja, dins del districte de Triana. Per la seva ubicació i connectivitat, a deu minuts a peu del centre històric de Sevilla és un pàrquing molt adequat per deixar el cotxe i continuar amb els teus plans a la ciutat.
El pàrquing més gran d'Andalusia s'integra el complex immobiliari TORRE SEVILLA, un espai que acull oficines, un hotel cinc estrelles, un mirador turístic amb vistes 360 º de Sevilla, un passeig de compres, un centre cultural i un parc fluvial a la vora del Guadalquivir .

Torre Sevilla i la seva oferta turística, cultural, de compres i de lleure familiar


El Pàrquing Saba Torre Sevilla, amb 3.000 places, és un emplaçament molt útil per deixar el teu vehicle tant si véns a una reunió a les empreses del gratacel com si t'allotges a l'Hotel Eurostars Torre Sevilla 5*, a més de ser molt còmode per anar caminant al centre a la ciutat. Igualment, els clients del centre comercial disposen de tres hores gratuïtes, de 10.00 a 00.00 hores per fer les compres de moda, complements, llar, practicar esport al gimnàs YO10 o gaudir de qualsevol dels seus restaurants. També és una opció d'estacionament fàcil per a aquells que vénen a gaudir de CaixaForum Sevilla, un espai singular i amb aire de modernitat de gran atractiu per a famílies i nens on poder gaudir d'exposicions, debats, projeccions, concerts, tertúlies, tallers familiars , conferències des d'una perspectiva diferent i propera. O per als que volen visitarla terrassa-mirador Talaia Torre Sevilla,el rooftop més alt d'Andalusia i brinda la possibilitat de contemplar, amb una perspectiva única, la capital andalusa.


Així mateix, Torre Sevilla es troba envoltada per altres espais museístics com el Centre Andalús d'Art Contemporani (CAAC) o el Pavelló de la Navegació, que allotja un museu dedicat a l'explicació de l'evolució de la navegació atlàntica fins avui. El recinte compta amb la Torre Schindler, un mirador de 65 metres d'alçada des d'on es pot veure el riu Guadalquivir i una gran part de la ciutat de Sevilla. Finalment, aparcant a Torre Sevilla també es pot gaudir de l'oci familiar i de l'esport aquàtic oa l'aire lliure al Parc Magallanes, el pulmó verd de Torre Sevilla, a la vora del Guadalquivir.

Aparcaments Saba a Sevilla

Tenim pàrquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.