Parking a Estadi Sánchez Pizjuán - Sevilla

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


L’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán és el recinte esportiu del Sevilla Fútbol Club. Situat en ple centre del barri de Nervión, l’estadi és un dels punts d’interès cultural més visitats pels turistes. El recinte es va inaugurar el 7 de setembre de 1958, amb un partit amistós entre el Sevilla FC i el Real Jaén, tot i que el primer partit oficial es va jugar entre el Sevilla FC i el Real Betis Balompié.

L’estadi ha passat per dues grans remodelacions. La primera va ser el 1982, amb motiu del Mundial que es disputava a Espanya. Aquesta data va deixar un record en el recinte: un mosaic commemoratiu situat a la façana principal de l’estadi. La segona va tenir lloc el 1998 a causa d’una nova normativa de la UEFA que obligava els estadis a tenir la mateixa capacitat de seients que d’aforament. Per aquesta raó, l’estadi, que tenia un aforament de 50.000 espectadors, va passar a tenir-ne 42.000.

En aquest recinte esportiu, s’hi han jugat esdeveniments tan importants com la Copa Mundial de Futbol del 1982, amb un partit que va enfrontar les seleccions del Brasil i l’URSS. Quatre anys més tard, va arribar a l’estadi la Copa d’Europa amb la final disputada entre l’Steaua de Bucarest i el FC Barcelona.

L’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán està obert al públic i inclou un museu amb una exposició històrica i cultural sobre l’equip sevillà. Pots visitar el recinte els divendres en horari de tarda o els dissabtes al matí. El preu comprèn la visita guiada per tots els racons de l’estadi, com l’avantllotja, la llotja presidencial i, fins i tot, el túnel dels vestidors, entre altres zones.

El recinte es troba al carrer Sevilla Fútbol Club i pots accedir-hi a través del carrer Luis de Morales o el carrer José Luís de Casso. Els dies de partit, et recomanem que aparquis el cotxe al parking Saba més proper, situat a l’estació de Sevilla - Santa Justa, al carrer José Laguillo, s/n.

Aparcaments Saba a Sevilla

Tenim pàrquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.