Parking a Ajuntament de Madrid - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Davant de la rotonda que encercla la famosa i emblemàtica font de Cibeles, es troba un dels edificis més atractius de tot Madrid, el palau de telecomunicacions, que actualment exerceix de seu oficial de l’Ajuntament de Madrid. L’obra és un conjunt integrat per dos edificis de façana blanca. Tots dos edificis s’erigeixen en un lateral de la plaça Cibeles i ocupen aproximadament 30.000 metres quadrats, que anteriorment havien estat els jardins del Buen Retiro.El conjunt és un dels primers exemples d’arquitectura modernista a Espanya i un dels més representatius. La façana té reminiscències tant neoplateresques com del barroc de Salamanca. L’edifici va ser dissenyat pels arquitectes Antonio Palacios i Joaquín Otamendi com a seu per a la Sociedad de Correos y Telégrafos de España, una de les seves funcions anteriors.

Tant la decoració de la façana exterior com la de l’interior de l’edifici es va encarregar a l’escultor Ángel García Díaz.

Si el visitant vol, pot visitar-ne l’interior i, fins i tot, pujar al terrat per observar les vistes de Madrid, ja que hi ha un restaurant amb preus assequibles i un mirador amb vistes de diverses àrees del centre de la capital.

A la zona on se situa l’ajuntament hi ha moviment tot el dia i comunica amb les principals artèries de la ciutat. Des d’aquí podràs visitar la majoria de punts d’interès, com ara teatres, restaurants, parcs, botigues i monuments, ja que són molt a prop de l’ajuntament, punt neuràlgic de la ciutat.

Per visitar la zona, et recomanem que aparquis el cotxe en un dels parkings públics Saba. Tenim un parking obert les 24 hores del dia a la plaça dels Monteses, s/n. Disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, vigilància de vehicle i VIA-T a l’entrada i a la sortida. També tens un servei de rentatge de cotxes a la teva disposició.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.