Parking a Parc del Retiro - Madrid

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


El parc del Retiro, conegut també simplement com “el Retiro”, ocupa un espai hàbil de 118 hectàrees al bell mig de Madrid i és un dels punts més significatius de la capital espanyola.

Els seus jardins “van florir” entre el 1631 i el 1640, quan el comte duc d’Olivares (Gaspar de Guzmán) va obsequiar el rei Felip IV amb uns terrenys que li havia cedit el duc de Fernán Núñez per a l’esbarjo de la Cort al voltant del monestir dels Jerónimos de Madrid.

El parc té incomptables atractius, com per exemple l’estany, freqüentat pels madrilenys per prendre el sol i anar en barca. Aquest estany es troba en ple cor del parc i és de visita obligada: el passeig de l’Argentina del Retiro, conegut més comunament com el “Paseo de las Estatuas”, és un lloc ple d’estàtues esculpides per diversos artistes sota la direcció de Juan Domingo Olivieri i Felipe de Castro. Cadascuna té la seva història pròpia. Finalment, el roserar del Retiro, dissenyat pel jardiner major del Retiro, Cecilio Rodríguez, és un lloc que t’embolcalla a mesura que t’endinses en el parc.

A més d’aquests punts d’interès, et recomanem moltíssim que vegis el Palacio de Cristal, el Palacio de Velázquez, la muntanya artificial, la Puerta de España, la Casa de Fieras, la senda botànica, la font de l’àngel caigut, etc. Necessitaràs més d’un dia per apreciar la bellesa d’un paratge tan especial. És ideal visitar el parc tant en parella com en família, o simplement després d’una dura jornada de feina, per descansar de l’enrenou de la gran ciutat.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, podràs trobar un dels nostres parkings públics Saba a la plaça Emperador Carlos V, s/n. Aquests aparcaments obren les 24 hores del dia, perquè puguis gaudir del parc i la ciutat sense haver-te de preocupar pel cotxe.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.