Parking a Museu del Prado - Madrid

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


Singularment ric en quadres de mestres europeus dels segles XVI al XIX, el Museu Nacional del Prado és, sens dubte, un dels museus més importants del món, ja que té obres d’artistes de la talla de Velázquez, el Greco, Goya, Tiziano, Rubens, el Bosco, etc. i, a més, té una quantitat ingent d’obres de cadascun d’aquests artistes, gairebé les col·leccions completes. Per si això fos poc, també conté moltes obres d’altres grans artistes. Per citar-ne només alguns, hi ha Murillo, Ribera, Zurbarán, Rafael, Van Dyck, etc.

Com a curiositat, t’interessarà saber que antigament el museu va arribar a ser definit com “la concentració més gran d’obres mestres per metre quadrat”, ja que tenia limitacions d’espai i només es podien exigir un nombre limitat d’obres de màxima qualitat (aproximadament 900). Després de diverses ampliacions, la col·lecció de pintura del museu sobrepassa les 8.600 obres. D’aquestes, poc més de 3.000 procedeixen de la Col·lecció Reial, 2.000 i escaig del Museu de la Trinidad, i la resta, més de 3.500, del fons denominat de Noves Adquisicions, on també s’integren les que va fer el Museu de la Trinidad i les pintures que va rebre el 1971 del Museu d’Art Modern.

A més de la pintura espanyola, el museu té obres exquisides d’artistes italians, flamencs, francesos, alemanys, holandesos i britànics. De manera més testimonial, també té obres de l’escola hispanoamericana, filipina, danesa, nord-americana, centreeuropea, etc.

Si vols visitar el Museu del Prado i necessites aparcament, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a la plaça Emperador Carlos V, s/n, i obert les 24 hores del dia. També disposa de VIA-T a l’entrada i a la sortida i de places de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.