Parking a Puerta del Sol - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


També coneguda com a “Sol”, la Puerta del Sol és, juntament amb plaça España, una de les places més famoses de Madrid i un punt neuràlgic que atreu la majoria d’habitants i turistes. Aquí hi ha alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Es va edificar al llarg de diversos segles. En un primer moment, es va començar a construir la Casa de Correos, de mitjan segle XVIII. Un segle més tard, entre el 1857 i el 1862, es va acabar perfilant la forma que té actualment amb l’obra encarregada als arquitectes Lucio del Valle, Juan River i José Morer. Entrat el segle XX, s’hi van afegir els jardins, la font i es van fer obres per ampliar la zona per a vianants.

A la plaça destaquen tres llocs molt coneguts a tot el país: l’estàtua de l’“Oso y el Madroño”, símbol de Madrid, que data del 1967 i és un dels punts de trobada més populars entre la gent; el rellotge de la Casa de Correos, ja que és des d’on s’emeten les campanades de Cap d’Any i milers de persones s’hi congreguen per menjar els dotze raïms, i, finalment, el Quilòmetre Zero, marcat al terra, que és el punt on comencen totes les carreteres radials d’Espanya. Si t’acostes a la plaça, no t’oblidis de fer-te una fotografia en aquest lloc tan emblemàtic.

No pots anar-te’n de Madrid sense visitar la plaça del Sol i els carrers contigus. Passeja amb tranquil·litat i deixa el cotxe en un dels nostres parkings públics Saba de la capital d’Espanya, com ara el situat a la plaça dels Mostenses, s/n. Aquest aparcament obre les 24 hores del dia, disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, vigilància de vehicle i VIA-T a l’entrada i a la sortida. També disposa de servei de rentatge de vehicles.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.