Parking a Plaça d'Espanya - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


En ple centre històric de Madrid hi ha la plaça España, un ampli espai enjardinat que, juntament amb el parc del Retiro, és el pulmó de la ciutat. Es troba al barri d’Argüelles dins del districte de Moncloa-Aravaca. La plaça fa d’eix comunicador entre la Gran Vía i el carrer Princesa; per això, gràcies a la seva ubicació estratègica, és un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Amb 36.900 metres quadrats és una de les places més grans d’Espanya.

Just al seu centre hi ha una font monumental dedicada a enaltir la figura de l’escriptor Miguel de Cervantes, que es va erigir el 1929 per commemorar la seva obra tres segles després de la seva mort. En l’escultura hi ha representats els personatges de la seva cèlebre obra Don Quijote de la Mancha.

L’espai que ocupa la plaça està envoltat per alguns dels edificis més alts de la capital espanyola, com ara la Torre Madrid, que durant uns anys va ser l’edifici de formigó més alt del món. També hi destaquen l’edifici España, un conjunt arquitectònic que ocupa la zona del davant de la plaça, caracteritzat per la seva silueta esglaonada en quatre nivells; la Casa Gallardo, un dels pocs exemples d’arquitectura modernista a Madrid, i la Real Compañía Asturiana de Minas, un complex arquitectònic de gran bellesa que inclou la Conselleria de Cultura de la Comunitat de Madrid.

Per passejar pel centre de Madrid i gaudir de l’arquitectura de la zona, pots aparcar el teu cotxe en un dels nostres parkings públics Saba de la capital. Estaciona el teu cotxe en un aparcament Saba situat molt a prop de la plaça España, a la plaça dels Mostenses, s/n, que obre les 24 hores del dia, disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, té vigilància de vehicle i VIA-T a l’entrada i a la sortida. També disposa de servei de rentatge de vehicles.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.