Parking a Gran Via de Madrid - Madrid

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La Gran Vía és un dels carrers principals de Madrid. Comprèn des del carrer d’Alcalá fins a la plaça España. Des del punt de vista comercial, turístic i d’oci, la seva construcció va suposar un esdeveniment importantíssim per a la ciutat a principis del segle XX.

La Gran Vía és famosa pels seus cinemes i, sobretot, pels teatres, atès que ofereix una de les millors i més completes ofertes teatrals d’Europa. El tram comprès entre la plaça de Callao i la d’España es coneix com el Broadway madrileny. Igualment, el tram comprès entre San Luis i la plaça de Callao actualment acull nombroses botigues de cadenes internacionals de moda i suposa un dels reclams comercials més significatius de la ciutat. Anar a comprar per la zona esdevé una experiència inoblidable.

En la seva època, a més de ser una via de comunicació est-oest de la ciutat, la construcció de la Gran Vía va suposar un canvi en els costums dels habitants de Madrid, ja que s’hi van obrir els primers grans magatzems de la ciutat i hi havia aparadors de luxe, grans sales de cinema o cafès que van ser molt freqüentats durant les seves primeres dècades de vida. En un primer moment, la construcció es va dividir en tres trams, que es van dedicar a sengles personatges rellevants de l’època. L’avinguda A es va anomenar carrer Eduardo Dato; el bulevard, avinguda de Pi y Maragall, i l’avinguda B, carrer de Conde de Peñalver.

Per poder gaudir d’una tarda tranquil·la de compres sense preocupar-te pel cotxe, trobaràs un dels nostres parkings públics SABA a la plaça dels Mostenses, s/n. Aquest aparcament està obert les 24 hores del dia, disposa de places per a persones amb mobilitat reduïda, vigilància de vehicle i VIA-T a l’entrada i a la sortida. També ofereix el servei de rentatge de vehicles.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.