Parking a Barri de Lavapiés - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


El barri de Lavapiés, una zona de gran interès cultural, és el més similar a un poble dins de la capital espanyola. És un lloc divers i cosmopolita, autèntic, pintoresc i artístic. És un barri que encara ara, amb el pas dels anys, no ha perdut la seva identitat. És un indret on el visitant gaudirà de la tranquil·litat de trobar-se com a casa, perquè, sens dubte, és un dels barris més castissos i antics de la capital, ple d’història a tots els edificis i cantonades, amb desenes de plaques de l’Ajuntament que expliquen fets històrics que van tenir lloc en aquest barri.

Originàriament era el barri jueu de Madrid i es creu que el nom prové d’una font que hi havia al centre de la plaça de Lavapiés, on els jueus es rentaven per anar a la sinagoga a resar.

És un dels barris que queden englobats dins de l’ampli barri d’Embajadores, al districte Centro de Madrid. El seu cor és la plaça de Lavapiés i l’artèria més important n’és el carrer Real de Lavapiés. Aquest carrer que transcorre des del carrer Magdalena fins a la plaça de Lavapiés té diverses parades de metro a prop, com ara Tirso de Molina, Antón Martín o Lavapiés, i tot al voltant hi ha botigues i restaurants xinesos, italians, espanyols, indis, etc., per a tots els paladars.

Et recomanem que paris atenció a les plaques tradicionals que donen nom als carrers, així com als busts i a les estàtues que poblen aquest espai tan característic.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, podràs trobar un dels nostres parkings públics Saba prop de l’estació d’Atocha, a la plaça Emperador Carlos V, s/n. Aquest parking està obert les 24 hores del dia, disposa de VIA-T per al teu vehicle a l’entrada i a la sortida i de places de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.