Parking a Barri de Lavapiés - Madrid

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


El barri de Lavapiés, una zona de gran interès cultural, és el més similar a un poble dins de la capital espanyola. És un lloc divers i cosmopolita, autèntic, pintoresc i artístic. És un barri que encara ara, amb el pas dels anys, no ha perdut la seva identitat. És un indret on el visitant gaudirà de la tranquil·litat de trobar-se com a casa, perquè, sens dubte, és un dels barris més castissos i antics de la capital, ple d’història a tots els edificis i cantonades, amb desenes de plaques de l’Ajuntament que expliquen fets històrics que van tenir lloc en aquest barri.

Originàriament era el barri jueu de Madrid i es creu que el nom prové d’una font que hi havia al centre de la plaça de Lavapiés, on els jueus es rentaven per anar a la sinagoga a resar.

És un dels barris que queden englobats dins de l’ampli barri d’Embajadores, al districte Centro de Madrid. El seu cor és la plaça de Lavapiés i l’artèria més important n’és el carrer Real de Lavapiés. Aquest carrer que transcorre des del carrer Magdalena fins a la plaça de Lavapiés té diverses parades de metro a prop, com ara Tirso de Molina, Antón Martín o Lavapiés, i tot al voltant hi ha botigues i restaurants xinesos, italians, espanyols, indis, etc., per a tots els paladars.

Et recomanem que paris atenció a les plaques tradicionals que donen nom als carrers, així com als busts i a les estàtues que poblen aquest espai tan característic.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, podràs trobar un dels nostres parkings públics Saba prop de l’estació d’Atocha, a la plaça Emperador Carlos V, s/n. Aquest parking està obert les 24 hores del dia, disposa de VIA-T per al teu vehicle a l’entrada i a la sortida i de places de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.