Parking a Plaça Major de Madrid - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


La Plaza Mayor és una de les places més importants de Madrid, ja que és al bell mig de la ciutat i a pocs metres de la plaça de la Puerta del Sol, la principal protagonista de la ciutat.

Els seus orígens es remunten al segle XVI, en un moment en què la confluència dels camins principals de Madrid, Toledo i Atocha es reunien en aquest espai i s’hi celebrava el mercat de la vila.

El 1580, el rei Felip II va encarregar la remodelació de la plaça. Per ordre de Juan de Herrera, la plaça va patir l’enderrocament dels edificis coneguts com “las casas de manzanas”. El primer edifici que va lluir a la plaça va ser la Casa de la Panadería, del 1590, construïda per encàrrec de Diego Sillero, que va començar a exercir-hi la seva activitat a partir d’aleshores. A més, el 1848 els artistes Giambologna i Pietro Tacca van fer-hi l’estàtua eqüestre de Felip III, que és la protagonista de la plaça.

Tot i això, aquestes no són les úniques remodelacions de la Plaza Mayor, ja que l’espai ha patit tres grans incendis i s’ha hagut de reconstruir diverses vegades.

El nom de la plaça ha variat des dels inicis. Tot i que primer es va anomenar Plaza del Arrabal, ara és coneguda per tots els madrilenys com Plaza Mayor. I encara resta parlar del mercat principal de la ciutat, on hi ha representats tots els gremis i sectors. És una visita obligada per a qualsevol turista que vingui a la capital espanyola.

A més, molt a prop de la plaça hi ha un dels nostres parkings Saba, a la plaça dels Mostenses, s/n, on podràs estacionar el teu cotxe a un preu assequible i a qualsevol hora del dia.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.