Parking a Barceloneta - Barcelona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Emmarcat dins del districte de Ciutat Vella, a l’àrea comtal de Barcelona, hi ha el barri de la Barceloneta. És un barri d’origen mariner que es va construir durant el segle XVII amb la finalitat d’acollir els habitants de la Ribera, que van perdre els seus habitatges quan Felip V els va fer enderrocar.El barri va néixer dels terrenys que es van guanyar al mar per absorbir l’illa de Maians. Durant el segle XIX, la zona va experimentar un desenvolupament industrial extraordinari que va comportar la construcció de grans fàbriques, com la Maquinista Terrestre i Marítima, convertides ara en pavellons esportius o institucions educatives.

La Barceloneta té forma triangular i està delimitada per les platges del barri i el mar, pel moll d’Espanya del Port Vell, pel barri de la Ribera, l’estació de França i el Port Olímpic.

La distribució del teixit urbà del barri és un exemple del període de la Il·lustració, amb carrers de traçat rectilini i illes de cases regulars. Al començament, els habitatges de l’època eren unifamiliars i tenien accés a dos carrers per oferir una bona ventilació.

Al mig del barri es troba la plaça de la Barceloneta, que acull l’església de Sant Miquel del Port. En aquest barri també hi ha el Campus del Mar de la Universitat Pompeu Fabra.

Des del gener del 2008 acull la seu central de Gas Natural, un edifici singular anomenat Torre Marenostrum, obra dels prestigiosos Benedetta Tagliabue i Enric Miralles.

Si vols passar un dia de platja esplèndid sense sortir de la capital, podràs fer-ho en el millor dels ambients, a la Barceloneta. Per visitar la zona et recomanem que utilitzis un dels nostres parkings públics Saba, situat al carrer Abat Safont i obert les 24 hores.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.