Parking a Barri Gòtic - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Establert com el nucli més antic de la ciutat i centre històric de Barcelona, el barri Gòtic és un dels quatre que formen el districte de Ciutat Vella. A causa de la seva antiguitat, el barri està integrat per altres barris que conserven la seva pròpia personalitat: el Call, Sants Just i Pastor, Santa Maria del Pi, la Catedral, Santa Anna, la Mercè i el Palau.L’estructura del barri es va conservar intacta fins ben entrat el segle XIX, època que hi va comportar grans transformacions d’estructura i morfologia. N’és un exemple la transformació dels cementiris parroquials en places públiques.

Hi ha nombrosos monuments històrics i llocs d’interès, com per exemple la catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia. També hi trobem la plaça de Sant Jaume, que inclou la Casa de la Ciutat i el Palau de la Generalitat de Catalunya, la plaça Reial i la plaça del Rei, que acull el Museu d’Història de Barcelona. En aquesta zona, també s’hi troba l’església de Sant Felip Neri, l’avinguda del Portal de l’Àngel, les restes del Temple d’August i la Casa Martí, entre d’altres.

La zona del barri Gòtic es un formiguer de vida diürna i nocturna, i gairebé a qualsevol hora podràs trobar-hi activitats per a tots els gustos, des d’anar de copes fins a passejar o comprar per l’avinguda del Portal de l’Àngel. En resum, és una distracció assegurada i una visita obligada si véns a conèixer la capital catalana.

Si vols passejar per la zona a peu i no saps on aparcar el vehicle, tens un parking Saba just a l’avinguda de la Catedral. El nostre aparcament obre les 24 hores del dia i disposa de VIA-T a l’entrada i a la sortida.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.