Park Güell

Al nord del barri de Gràcia s’erigeix el Park Güell, un dels espais modernistes més importants de la ciutat de Barcelona i, alhora, una de les obres més singulars de l’arquitecte Antoni Gaudí. Es va començar a construir el 1900 i es va acabar el 1914, però no va ser fins al 1926 que es va obrir com a parc públic.A més de ser un espai obert, ofereix molts racons i amagatalls on perdre’s i és, en si mateix, una obra d’art. Pertany a l’etapa més naturalista de l’arquitecte català i va acabar esdevenint un dels exponents del Modernisme.

Dins, hi trobaràs missatges implícits personals i artístics de Gaudí, que carregava les seves figures arquitectòniques de significat polític i religiós. Güell i Gaudí van crear el seu parc inspirant-se en el temple d’Apol·lo a Delfos. Es troba al turó del Carmel.

Té preus diferents depenent del nivell d’accés que hi vulguis tenir, no només en el parc sinó en la visita d’altres punts culturals. La primera modalitat és l’entrada general al parc, que costa 7 euros, amb descompte per a nens d’entre 7 i 12 anys i gratuït per a menors de 6 anys. La segona entrada inclou, a més de la visita al parc, una ruta modernista que passa pel Museu d’Història de Barcelona (MUHBA).

El parc està a dos carrers de Gaudí Experiència, un espai museístic on trobaràs tota la informació necessària sobre l’arquitecte estrella de Barcelona. Per arribar al parc, només cal que t’adrecis al barri del Carmel, entre Vallcarca i Gràcia.

La zona conté un dels nostres parkings Saba, on podràs estacionar el vehicle sense problemes. A més, els nostres parkings públics estan oberts les 24 hores del dia, perquè puguis gaudir de la teva visita al parc a qualsevol hora del dia.