Parking a Les Corts - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

El barri de les Corts està situat a l’oest de Barcelona i, amb 7 quilòmetres de llarg, representa el tercer districte més petit de la ciutat, tot i tenir una superfície de 600 hectàrees aproximadament. Antigament depenia del barri de Sarrià, i no va ser fins al 1836 que va adquirir l’autonomia de districte propi. El districte està dividit en cinc zones: Camp de la Creu, Camp Vell, Can Batllori, Can Sol de Baix i Centre.Allà trobaràs un dels punts turístics més importants i visitats de la ciutat: el Camp Nou. Aquest estadi, amb una capacitat de 99.354 espectadors, acull els partits locals del Futbol Club Barcelona i és un dels camps de futbol més grans d’Europa.

Les Corts és un barri agradable per passejar-hi ja que, a banda d’allotjar el Camp Nou, aquest barri ofereix espais com la Zona Universitària, la Biblioteca de Can Roses, i la Maternitat, que inclou l’Arxiu Històric de la Diputació de Barcelona. El recinte té una varietat amplíssima de plantes. De fet, segons el periodista Gabriel Pernau, que va publicar una guia sobre el barri de les Corts, als jardins de la Maternitat hi ha més de 40 espècies diferents de plantes, entre les quals destaquen els arbres de l’amor, les pruneres vermelles o els eucaliptus. Un autèntic paradís per als amants de la natura.

L’Hospital Casa de la Maternitat atresora un ampli espai de jardins per on es pot passejar tranquil·lament, així com edificis del panorama cultural molt representatius de la història catalana. A més de ser un centre hospitalari, també acull el Centre de Serveis Socials. L’edifici de l’Arxiu Històric va servir antigament com el safareig principal de la Casa dels Nens.

Per accedir a la zona, el més fàcil és anar-hi en cotxe i estacionar-lo en un dels nostres parkings públics de les Corts, com, per exemple, l’aparcament que trobaràs a l’avinguda de Josep Tarradellas, 139.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.