Parking a La Boqueria - Barcelona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Mercat de Sant Josep, conegut popularment com la Boqueria, és un mercat municipal situat al barri de la Rambla. Amb una superfície de més de 2.583 m2, el recinte allotja més de 300 parades, amb una varietat infinita de productes. És un dels espais més visitats de Barcelona.El mercat es va inaugurar l’any 1840, tot i que abans d’aquesta data ja existia com a mercat exterior. L’espai comercial estava situat fora de les muralles romanes, perquè així els comerciants es podien estalviar l’impost comercial que havien de pagar els comerços de l’interior de la ciutat.

La Boqueria és un lloc on es respira història, cultura i tradició popular. El mercat ha anat creixent a poc a poc des que es va inaugurar fins a arribar a ser el més gran de tot el territori català. A causa de la globalització i la immigració a Catalunya, el mercat ofereix un ventall amplíssim d’aliments, des d’especialitats sud-americanes fins a plats exòtics dels països àrabs.

Sens dubte, és una experiència que no et pots perdre. A més, la seva ubicació és perfecta com a cruïlla, ja que és pràcticament al bell mig de la ciutat. Prop del mercat hi ha el Liceu, l’imponent teatre d’òpera que s’alça al número 51 de l’avinguda de les Rambles, prop de la plaça Reial i a uns passos escassos del mercat, així com d’altres llocs d’interès cultural, com ara el Museu d’Art Contemporani i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

En tractar-se del centre cultural de la ciutat, buscar aparcament pels carrers de la zona és una tasca complicada. No obstant això, els nostres parkings Saba tenen desplegada una xarxa d’aparcaments públics per la zona que estan oberts les 24 hores.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.