Parkings en

Parkings enEl mercat es va inaugurar l’any 1840, tot i que abans d’aquesta data ja existia com a mercat exterior. L’espai comercial estava situat fora de les muralles romanes, perquè així els comerciants es podien estalviar l’impost comercial que havien de pagar els comerços de l’interior de la ciutat.

La Boqueria és un lloc on es respira història, cultura i tradició popular. El mercat ha anat creixent a poc a poc des que es va inaugurar fins a arribar a ser el més gran de tot el territori català. A causa de la globalització i la immigració a Catalunya, el mercat ofereix un ventall amplíssim d’aliments, des d’especialitats sud-americanes fins a plats exòtics dels països àrabs.

Sens dubte, és una experiència que no et pots perdre. A més, la seva ubicació és perfecta com a cruïlla, ja que és pràcticament al bell mig de la ciutat. Prop del mercat hi ha el Liceu, l’imponent teatre d’òpera que s’alça al número 51 de l’avinguda de les Rambles, prop de la plaça Reial i a uns passos escassos del mercat, així com d’altres llocs d’interès cultural, com ara el Museu d’Art Contemporani i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

En tractar-se del centre cultural de la ciutat, buscar aparcament pels carrers de la zona és una tasca complicada. No obstant això, els nostres parkings Saba tenen desplegada una xarxa d’aparcaments públics per la zona que estan oberts les 24 hores.

 

Amb els millors serveis per a la teva comoditat

Previous
 • 24 hores obert

  24 hores obert

 • Cobertura per a telefonia mòbil

  Cobertura per a telefonia mòbil

 • Càmeres de seguretat

  Càmeres de seguretat

 • Mobilitat reduïda

  Mobilitat reduïda

 • VIA T

  VIA T

Next