Parking a La Rambla - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

La Rambla, també coneguda com les Rambles, és un passeig de Barcelona que pertany al barri del Raval, dins del districte de Ciutat Vella, la zona més antiga de la ciutat. Aquesta avinguda és una de les més emblemàtiques de Barcelona, ja que connecta la plaça Catalunya amb el port antic de la ciutat, conegut com el Port Vell.L’avinguda principal de les Rambles és, sens dubte, de les més concorregudes de la ciutat, no només per la seva localització —en ple centre turístic— sinó perquè acull una gran quantitat de parades de flors, cafeteries i botigues.

La Rambla es divideix en diversos trams que reben nomenclatures diferents, com la Rambla de les Flors, la Rambla de Sant Josep —pel mercat de Sant Josep—, la Rambla dels Caputxins, la Rambla del Centre i la Rambla de Canaletes, entre d’altres.

Si com a visitant vols conèixer l’autèntica Barcelona, no pots deixar de fer una bona passejada pel centre i baixar per les Rambles. Pel camí, hi trobaràs el Liceu, un dels teatres i òperes més importants de la capital catalana, el mercat de la Boqueria, que ja és el més gran de Catalunya, i altres recintes culturals que representen la ciutat.

Prop d’aquesta zona hi ha la catedral gòtica de Barcelona, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Si vols gaudir de la zona al màxim, t’has d’endinsar pels carrerons del barri. Només així descobriràs els tresors que amaga la ciutat, com ara petites places, cafeteries antigues i edificis arquitectònics admirables.

Per poder-te moure amb tranquil·litat per la zona, pots estacionar el teu vehicle en un dels nostres parkings Saba, que s’estenen per tota la ciutat i, sobretot, estan situats prop dels punts d’interès cultural de Barcelona. A més, aquests parkings públics estan disponibles les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.