Parking a Camp Nou - Barcelona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Camp Nou es va inaugurar el 24 de setembre del 1957 al districte de les Corts i es considera l’estadi amb més capacitat d’Europa i el cinquè del món, amb un aforament per a 99.354 espectadors. De fet, la UEFA l’ha catalogat amb la distinció d’Estadi d’Elit.La seva història es remunta al començament dels anys cinquanta. Tot i que ja hi havia un camp anomenat Camp de les Corts, se’n va voler construir un altre amb més aforament. L’arquitecte Francesc Mitjans es va encarregar del projecte amb un pressupost de 67 milions de pessetes. Malgrat tot, l’estadi va acabar costant prop de 228 milions, a causa d’imprevistos logístics.

Cap aficionat de l’esport rei, sigui de l’equip que sigui, no s’hauria de perdre una visita a l’estadi. No només acull el camp de futbol, sinó que també inclou unes instal·lacions molt àmplies.

El recinte té un museu propi del club on s’exposen les curiositats i els palmaresos de totes les seccions esportives que formen el FC Barcelona. També hi ha el Miniestadi, situat al costat del Camp Nou, on s’acostumen a jugar els partits dels equips filials.

En el mateix recinte, cal esmentar especialment la Masia, la residència per a esportistes del club, així com el Palau Blaugrana, el pavelló on es juguen partits de bàsquet, d’handbol, d’hoquei patins i de futbol sala de la formació blaugrana.

El Camp Nou acull innombrables esdeveniments esportius de caràcter local, nacional i internacional. Però, a més del seu estret vincle amb l’esport, també s’hi fan concerts i esdeveniments. Hi destaquen, per exemple, els Jocs Olímpics del 1992, la Lliga de Campions o els concerts històrics de Michael Jackson i d’U2, entre d’altres.

Si vols anar a veure un partit de futbol sense haver-te de preocupar per aparcar el cotxe, trobaràs dos parkings públics Saba oberts les 24 hores del dia molt a prop del Camp Nou, al carrer Joan Güell, 250, i a Gran Via de Carles III, 85.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.