Parking a Catedral de Barcelona - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

La catedral de Barcelona, coneguda com la catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, va ser construïda per diversos arquitectes entre els segles XIII i XV, sobre una catedral romànica. La seva imponent façana d’estil neogòtic no es va fer fins al segle XIX, quan Josep Oriol Mestres la va renovar.L’edifici, considerat Bé d’Interès Cultural des del 1929, té a l’interior un claustre d’estil gòtic on viuen tretze oques. La catedral està dedicada a la Santa Creu, però també a Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat. Segons la llegenda, quan la van martiritzar tenia tretze anys i per això li van aplicar tretze tortures. El mite s’ha estès fins a l’actualitat i els guies turístics solen recórrer a aquesta anècdota i a la seva relació amb les tretze oques blanques.

Diversos carrers condueixen a la catedral de Barcelona: l’avinguda del Portal de l’Àngel, que es bifurca per formar el carrer dels Arcs, que desemboca en la catedral; l’avinguda de la Catedral, que s’estén fins a arribar a Via Laietana, i finalment el carrer del Bisbe, que desemboca també en la catedral i representa l’entrada al barri Gòtic de Barcelona.

Al voltant d’aquest espai de culte catòlic, podràs trobar-hi edificis diversos i institucions culturals destacades de la ciutat, com ara l’Arxiu Històric de Barcelona, el Museu Diocesà, el Museu Frederic Marès i també el Museu d’Història de Barcelona, que aplega diversos espais patrimonials, entre els quals hi ha el Temple d’August, al carrer Paradís, situat darrere mateix de la catedral.

El barri Gòtic està format per carrerons i una zona majoritàriament per a vianants on trobar aparcament no és gens fàcil. Als peus de la catedral hi ha un dels nostres aparcaments Saba, perquè puguis estacionar-hi el teu vehicle a qualsevol hora del dia.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.