Parking a Port de Barcelona - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

El port de Barcelona és una de les zones més turístiques i importants de la capital catalana, ja que serveix d’accés marítim a tot el territori espanyol. Aquest espai es va construir al mateix temps que s’anava formant la ciutat, al començament del segle XV. La primera pedra del que seria el port definitiu es va col·locar el 1477, durant el regnat de Joan II d’Aragó. Igual que la ciutat comtal, el port de Barcelona es va anar estenent fins que es va convertir en l’espai que coneixem actualment.A la zona portuària, hi trobaràs quatre escenaris molt diferenciats. El primer és el port comercial, on atraquen tots els vaixells de càrrega amb contenidors. El segon espai de la zona és el port ciutadà, on hi ha els creuers, els ferris i les embarcacions d’esbarjo. Finalment, hi ha dues zones conegudes com a port logístic i port energètic. És on es troben les principals infraestructures que proveeixen transports i serveis elèctrics al conjunt del territori català.

Amb 35 terminals, el port té una superfície de 829 hectàrees i els molls s’estenen fins a 20 quilòmetres. A més de la seva funció comercial, la zona marítima és una de les més concorregudes de la ciutat. Pots passejar tranquil·lament i recórrer el port de punta a punta o simplement estirar-te a la platja fins que el sol s’amagui. Amb la foscor, l’ambient no decau sinó que s’intensifica. La zona ofereix una àmplia oferta de restaurants de gran qualitat, bars i discoteques per gaudir de la festa barcelonina.

S’ha de destacar, però, que el port no és una zona on sigui fàcil trobar aparcament, com tampoc no ho és arribar-hi en transport públic. Per això et recomanem que aparquis el cotxe al nostre parking del carrer de l’Abat Safont, 2, al costat de la zona portuària.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.