Parkings en

Parkings enAquest espai històric i cultural és en ple nucli de la ciutat, al barri Gòtic. De fet, està a cinc minuts de plaça Catalunya. Per arribar-hi només has de baixar per les Rambles i agafar el carrer Ferran.

Una vegada situats dins la plaça d’estil gòtic i renaixentista, és fàcil reconèixer el Palau de la Generalitat, davant de l’edifici principal de l’Ajuntament. Aquest últim és conegut com la Casa de la Ciutat i la façana data del 1874, tot i que les obres van començar el 1369. L’estil es diferencia una mica de la resta de la plaça a causa dels trets neoclàssics. La seva presència té una importància cabdal per als catalans, ja que representa l’autonomia de la ciutat.

A l’altre costat de la plaça s’alça imponent el Palau de la Generalitat que, igual que l’edifici anterior, té un paper important en la història del poble català. Va ser construït per quatre arquitectes catalans entre el 1410 i el 1691. L’elegant façana renaixentista i l’antiguitat de l’edifici van fer que el 1931 rebés el títol de Bé d’Interès Cultural. És, sens dubte, un espectacle arquitectònic que no et pots perdre durant la teva visita.

Hi trobaràs un parking Saba molt a prop de la plaça, a l’avinguda de la Catedral, s/n, que gràcies al seu còmode accés et facilitarà la visita pel centre cultural de la ciutat, on és molt complicat trobar aparcament lliure.

 

Amb els millors serveis per a la teva comoditat

Previous
 • 24 hores obert

  24 hores obert

 • Cobertura per a telefonia mòbil

  Cobertura per a telefonia mòbil

 • Càmeres de seguretat

  Càmeres de seguretat

 • Mobilitat reduïda

  Mobilitat reduïda

 • VIA T

  VIA T

Next