Parking a El Born - Barcelona

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

El Born és un barri de Barcelona situat a Ciutat Vella, a la part més antiga de la ciutat. Allà hi trobaràs el Mercat del Born, un dels centres culturals més importants de la zona, i l’església de Santa Maria del Mar.El barri va rebre aquest nom perquè acollia els recintes que s’utilitzaven per als tornejos de jocs d’armes i per a les justes, durant l’època medieval. A l’actual passeig del Born era on se celebraven aquesta mena d’espectacles.

En estar fora de la muralla romana, el Born era conegut com a Vilanova o Vilanova de la Mar, per diferenciar-la de la resta de barris que envoltaven l’antiga Barcino. El barri posseeix alguns dels punts d’interès més importants de la ciutat, com ara el Museu Picasso, situat al carrer Montcada, o la plaça de les Olles.

Però el que no et pots perdre de cap manera si visites aquesta zona de Barcelona és l’església de Santa Maria del Mar. És un dels patrimonis més destacats de la capital catalana, tant per la seva antiguitat com per la seva excel·lent composició. Es va començar a construir el 1329, però les obres no van finalitzar fins al 1383. Els dos arquitectes encarregats de l’obra van ser Berenguer de Montagut i Ramon Despuig, que van utilitzar pedra de Montjuïc per crear la imponent façana, d’estil gòtic i amb una gran rosassa al centre.

També és de visita obligada l’antic Mercat del Born, que organitza una varietat amplíssima d’activitats, com ara visites guiades que expliquen la vida dels residents del barri al segle XVII, quan l’arquitecte Josep Fontserè i Mestre va construir l’edifici del mercat.

Si vols visitar la zona, recorda que, al mateix barri del Born, hi trobaràs un dels nostres parkings públics Saba, a l’avinguda Francesc Cambó, perquè hi puguis estacionar el vehicle sense problemes i a qualsevol hora del dia.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.