Casa Batlló

La Casa Batlló és obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí, un dels artistes més coneguts del segle XX i màxim representant del Modernisme català. No és estrany, doncs, que la Casa Batlló sigui en si mateixa una representació de l’època modernista de Barcelona. Es va construir entre el 1904 i el 1906 al número 43 del passeig de Gràcia, una de les avingudes més importants i concorregudes de la ciutat per la seva gran oferta comercial, tant pel que fa a botigues d’alta qualitat com pels restaurants i bars que acull.La façana de l’edifici és una de les peces clau de tota l’obra de Gaudí. Està formada per una combinació de pedra i vitralls de colors. En conjunt, dibuixen formes ondulades i corbes que atorguen un punt d’originalitat i fantasia al conjunt de l’edifici en comparació amb la resta d’edificis de la zona.

Però la façana no és l’única part curiosa de l’edifici, que té un sostre curvilini que imita el llom d’un animal. Al damunt s’hi albiren una sèrie de peces esfèriques, de grans dimensions i colors diferents.

L’interior de la Casa Batlló amaga un pati interior cobert de rajoles de tonalitats blaves. Una vegada dins, també es pot admirar el saló principal, que temps enrere havia estat el menjador de la família Batlló. Actualment l’edifici està protegit com a Patrimoni de la Humanitat i està obert al públic. Les nits d’estiu, al terrat s’hi fan concerts de jazz, una oferta cultural que no et pots perdre.

Tot l’edifici en si és un gaudi per a la vista, tant de dia com de nit. Si vols visitar aquest espai, no dubtis a aparcar el cotxe en un dels nostres parkings Saba, les 24 hores del dia. Tens el nostre parking públic disponible molt a prop de la Casa Batlló.