Parking a Parc de Montjuïc - Barcelona

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Parc de Montjuïc està situat damunt d’una muntanya que alberga el districte de Sants-Montjuïc, al sud de la ciutat. La zona va rebre aquest nom perquè històricament havia estat un cementiri jueu. Així doncs, i a causa de la ubicació, van decidir anomenar la zona Montjuïc, que ve del català medieval i significa ‘muntanya dels jueus’.Anteriorment, la seva ubicació la dotava de les característiques perfectes per ser una de les principals àrees de defensa de la ciutat. El parc disposa de diversos punts d’interès cultural. El primer és, per descomptat, el Palau Nacional de Montjuïc, que es va construir entre el 1926 i el 1929 amb motiu de l’exposició universal que acollia aquell mateix any la ciutat de Barcelona. Allà hi ha el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), que disposa d’una de les col·leccions d’art romànic més completes del món.

En el vessant nord-oriental de la muntanya es troba el petit cementiri jueu i diversos miradors, des d’on podràs gaudir de les millors vistes de Barcelona. A més d’aquests espais històrics, la zona està proveïda d’un gran nombre de jardins, la majoria creats a principis del segle XX. Hi destaquen els jardins de Joan Maragall, els jardins de Miramar, el Jardí Botànic Històric de Barcelona o el Jardí de Petra Kelly, dedicat a aquesta artista ecològica alemanya.

També disposa de diverses instal·lacions esportives, com l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el Palau Sant Jordi o el Teatre Musical de Barcelona, que abans havia estat el Palau d’Esports.

Per arribar al Parc de Montjuïc, la millor opció és el transport públic o l’automòbil. La zona disposa d’un dels nostres parkings Saba, al carrer de Vilardell, 20, un aparcament on podràs estacionar de manera fàcil i ràpida prop dels punts culturals de la zona.

Aparcaments Saba a Barcelona

Tenim pàrquings a ...

Si necessites trobar un altre aparcament més proper a la teva destinació a Barcelona, tenim parkings als principals punts de comunicació viària de la ciutat. D’altra banda, per facilitar-te encara més la mobilitat o si hi vas de viatge, trobaràs parkings en ubicacions com ara:

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba té 39 parkings repartits per tota la Ciutat Comtal. Trobaràs parkings propers a les principals destinacions turístiques, ja que les instal·lacions estan distribuïdes per oferir solucions en els punts més crítics a l’hora de trobar aparcament, els principals punts d’interès de Barcelona.